About

Active Energy: Tom en Wendy…

Tom Maes en Wendy Vanmeert staan sinds 2009 aan het roer van een bloeiend bedrijf in Diest. Ze startten hun eigen zaak met een ambitieuze mindset én met samen maar liefst 30 jaar ervaring op de teller. Active Energy heeft dankzij een allround expertise in verwarming, sanitair, koeling en ventilatie een stevige reputatie opgebouwd. Een vaste partner in Vlaanderen voor iedereen die twee rechterhanden kan gebruiken voor een nieuwbouw- of renovatieproject.

“Wendy en ik zijn een complementair duo. Als industrieel ingenieur is Wendy technisch heel sterk, terwijl ik een geboren vakman ben die met beide voeten stevig in het vak staat.”
- TOM -


Active Energy: eigen vakmannen…

De zaakvoerders worden geruggensteund door een ploeg van creatieve en ervaren vakmensen die dezelfde passie delen. Administratieve talenten, enthousiaste monteurs en techniekers in hart en nieren mixen hun talenten op het juiste moment om samen mooie opdrachten te realiseren. Een gedreven team maakt elke dag het verschil door puur op kwaliteit, service en vertrouwen te werken.

“Wij werken voor particulieren en professionele projecten in de ruime regio rond Brussel, Leuven, Aarschot, Westerlo, Geel, Hasselt en Sint-Truiden.” 
- WENDY -


Active Energy: uw sparringpartner…

Bent u een architect, aannemer of studiebureau en wilt u graag samenwerken voor een kleine of grote opdracht op het vlak van verwarming, sanitair, koeling en ventilatie? Fantastisch, want Active Energy weet van aanpakken en is heel graag nauw betrokken bij het bouwproces van start tot stop. Wij zetten onze expertise in voor totaalprojecten of u kiest een service à la carte.

“Wij zitten niet stil en willen groeien in service. Binnenkort kunnen klanten langskomen om onze demowoning in Diest te ontdekken. Welkom!” 
- TOM & WENDY -


Active Energy omschreven door klanten…

KWALITEIT │ In materiaal, service en afwerking.
PERSOONLIJK │ Zaakvoerders zijn het centrale aanspreekpunt.
BETROUWBAAR │ De veiligheidsvoorschriften op de werf respecteren.
VERTROUWEN │ GDPR-conform en stipt werken.


Heeft u een vraag of een nieuw project? 
Contacteer ons >>

Kwaliteit is onze prioriteit.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x