KOELING

Welkom bij Active Energy, uw expert in de juiste koeltechniek voor elk gebouw. 

Airco en koeling via warmtepomp of ventilatie

Bij Active Energy bent u alvast aan het juiste adres, want wij gidsen u met een rugzak vol expertise door de wereld van klimaatbeheersing. We arriveren goed gedocumenteerd op uw terrein zodat we u van A tot Z kunnen begeleiden met uw project. Gespecialiseerde medewerkers zetten een haarfijn koelplan op papier volledig in lijn met technische en wettelijke voorschriften. Wij willen dat u een keuze kan maken uit functionele designtoestellen die we mooi kunnen integreren in uw interieur. 

Active Energy is de vaste partner van particulieren, bedrijven, industriële gebouwen, scholen, zorgcentra en openbare terreinen. 

Waarvoor mag u Active Energy bellen? 

  • Grote of kleine airco installatie met binnen- en buitenunit
  • Multisplit of split airco systeem
  • Afkoeling via warmtepomp
  • Koeling via ventilatie
  • VRF en VRF systemen voor projecten
  • Bediening met smartphone  

Service met een +plus+

Onze vakspecialisten met erkend certificaat hebben een doorgedreven expertise en verzorgen de montage in eigen beheer. Technisch maatwerk gaat bij Active Energy hand in hand met een flexibele dienstverlening. Wij houden van open communicatie en heldere afspraken met respect voor deadlines. Jaarlijks airco onderhoud is wettelijk verplicht dus omcirkelen wij alvast een datum in onze agenda.

Active Energy bouwt dagelijks aan een indrukwekkend klantenportfolio in de ruime regio rond Brussel, Leuven, Aarschot, Westerlo, Geel, Hasselt en Sint-Truiden.

Wilt u meer informatie of airco kopen
Contacteer ons >>

Kwaliteit is onze prioriteit.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x