VENTILATIE

Welkom bij Active Energy, uw betrouwbare vakman die zorgt voor een optimale ventilatie door de toevoer van verse en frisse lucht.

Ventilatie in huis of op kantoor

Een goed ventilatiesysteem met afzuiging is wettelijk verplicht bij nieuwbouw en grote renovaties. Gelukkig staat Active Energy vanaf de ontwerpfase voor u klaar met raad en daad. We starten met een voorstudie gebaseerd op uw wensen, wettelijke standaarden en het plan van de architect. We goochelen niet zomaar met cijfertjes, maar tekenen een onderbouwd legplan voor een gezond leef- of werkklimaat uit.

Active Energy plaatst slimme ventilatiesystemen met akoestisch comfort in woningen, industriële gebouwen, scholen, zorgcentra en openbare terreinen. 

Waarvoor mag u Active Energy bellen? 

  • Ventilatiesysteem d, balansventilatie met warmterecuperatie 
  • Ventilatie type c voor vochtige ruimtes
  • Ventilatierooster, kanalen en ventielen kopen
  • Centraal afzuigsysteem installeren
  • Ventilatie met luchtgroepen voor grote projecten
  • EPB berekenen met rapport 
  • Ventilatiesystemen op afstand bedienen met smartphone 

Service met een +plus+

We prikken een datum in overleg en een ploeg van enthousiaste en ervaren vakmannen komt op het afgesproken tijdstip langs met een professionele camionette. De meerwaarde van Active Energy? Alle materialen worden met de grootste zorg geleverd, vakkundig gemonteerd en geïntegreerd in uw interieur. Bovendien durven we zeggen dat we een uitstekende service na verkoop hebben. Active Energy verzekert een optimaal onderhoud van uw ventilatiesysteem. 

Active Energy bouwt dagelijks aan een indrukwekkend klantenportfolio in de ruime regio rond Brussel, Leuven, Aarschot, Westerlo, Geel, Hasselt en Sint-Truiden.

Wilt u meer informatie of ventilatiebuizen kopen
Contacteer ons >>

Kwaliteit is onze prioriteit.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x