Particulieren

Gaat u binnenkort een woning, appartement, villa of tuinhuis (ver)bouwen? Wilt u een persoonlijke touch geven aan uw badkamer of verwarmingsinstallatie? Bent u een architect, aannemer of studiebureau en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een particulier project?

Welkom bij Active Energy, uw specialist voor verwarming, koeling, ventilatie en sanitair.

Duurzame bouwoplossingen op maat

Verwarming, koeling, ventilatie en sanitair gaan vaak hand in hand. Net daarom werken we voor u graag totaaloplossingen uit waarbij we elk klein detail op elkaar afstemmen. Kiest u liever à la carte? Alles kan! Wij komen vrijblijvend langs voor een aangenaam kennismakingsgesprek om te luisteren naar uw vraag. Wij denken met u mee en onderzoeken hoe u echt wil wonen. We presenteren een voorstel op maat met heldere prijsofferte. 

Wij zijn de rechterhand van architecten, aannemers of studiebureaus en ondersteunen hen met deskundig advies, zoals een deskundige EBP-verslaggeving. 

Waarvoor mag u Active Energy bellen? 

  • Kleine en grote nieuwbouw- en renovatieprojecten
  • Verwarming op aardgas, mazout, propaan
  • Verwarmen met warmtepomp, zonneboiler
  • Ventilatiesysteem d en c monteren
  • Airco voor thuis plaatsen
  • Koeling via warmtepomp of ventilatie
  • Badkamer inspiratie en installatie

Service met een +plus+

Adviseren, opmeten, ontwerpen, produceren, plaatsen, afwerken… meewerkend zaakvoerder Tom Maes coördineert de praktische uitvoering van uw project. Onze vakmannen houden zich aan een strikte planning en beperken de overlast tot een minimum voor een maximaal resultaat. Bent u een doe-het-zelver en wilt u de installatie liever zelf doen? Geen enkel probleem, want dan levert Active Energy kant-en-klare bouwpakketten op maat. We helpen u alvast op weg! 

Active Energy bouwt dagelijks aan een indrukwekkend klantenportfolio in de ruime regio rond Leuven, Aarschot, Westerlo, Geel, en Hasselt. 

Wilt u meer informatie of heeft u een project? 
Contacteer ons >>

Kwaliteit is onze prioriteit.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x