Projecten

Bent u architect, aannemer of een studiebureau en zoekt u betrouwbaar advies? Wat dacht u van een vlotte samenwerking tussen alle bouwpartners? Wilt u werken met een vakspecialist die tijd neemt om te overleggen? 

Welkom bij Active Energy, de rechterhand voor architecten, aannemers en studiebureaus met de nadruk op maatwerk.

Verwarmingsanitairkoeling en ventilatie op maat

Active Energy werkt samen met professionele partners aan nieuwbouw- en renovatieprojecten. We zijn een meedenkende partner die uw ontwerp realiseert met een neus voor kwaliteit en creatieve oplossingen. Wij bieden een ruime keuze aan gerenommeerde producten en toestellen die we feilloos monteren met respect voor deadlines en budget.

Bouwt of renoveert u een appartement, school, ziekenhuis, zorgcentrum of industrieel gebouw? Wij vervullen uw opdracht altijd in veilige omstandigheden conform wettelijke richtlijnen. 

Waarvoor mag u Active Energy bellen? 

  • Kleine en grote nieuwbouw- en renovatieprojecten
  • Verwarming: aardgas, mazout, propaan, warmtepomp, zonneboiler
  • Badkamer inspiratie en installatie
  • Ventilatie: type d en c, luchtgroepen
  • Koeling: airco, koeling via warmtepomp of ventilatie, koellogboek
  • EPB berekenen met rapport
  • Technieken bedienen via smartphone

Service met een +plus+

Wanneer u kiest voor Active Energy, kiest u voor een staaltje echt vakmanschap. Ons succesingrediënt? Onze mobiele ploeg combineert ijzersterke competenties met de nieuwste trends en evoluties. Wij geloven in het BIM-verhaal en werken volgens lean planning waardoor we de doorlooptijd van uw bouwtraject aanzienlijk verkorten. Active Energy werkt niet alleen snel, maar ook meer dan goed.

Active Energy bouwt dagelijks aan een indrukwekkend klantenportfolio in de ruime regio rond Brussel, Leuven, Aarschot, Westerlo, Geel, Hasselt en Sint-Truiden. 

Wilt u meer informatie of heeft u een project? 
Contacteer ons >>

Kwaliteit is onze prioriteit.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x